Kleding KVKO Jeugd

Tijdens wedstrijden wordt verwacht dat alle spelers gekleed zijn in de clubkleding die voorzien is in het standaard kledingpakket.

Dit kledingpakket wordt (zolang voorradig) aan alle nieuwe spelers aangeboden als welkomstgeschenk en bestaat uit een gepersonaliseerde sportzak, training, polo en regenjas.

Reeds aangesloten spelers krijgen bij de verlenging van hun lidmaatschap voor seizoen 2021-2022 een kledingbon ter waarde van €50 cadeau.

Er worden geen terugbetalingen gedaan op dit kledingbudget indien het niet volledig wordt opgebruikt.

Overschrijding van het kledingbudget wordt aangerekend.

Bestelling kunnen gedaan worden via onderstaand formulier:

Voor de eerste levering kan dit tot en met 9 juni 2021.

Voor de tweede levering kan dit tot en met 8 september 2021.

Enkel op deze 2 data zullen bestellingen doorgegeven worden aan de kledingleverancier.

Nadien worden er door de club geen bestellingen meer gedaan!
De kledij kan dan nog wel rechtstreeks bij Joma besteld worden (https://shop.joma-sport.be/team/kv-koksijde-oostuinkerke) met dezelfde korting die de leden genieten wanneer ze via de club bestellen, hiervoor kan de kortingscode opgevraagd worden via onderstaand aanvraagformulier.

De eenmalige korting van €50 voor seizoen 2021-2022 voor bestaande leden kan echter enkel gebruikt worden voor bestellingen via de club en is bijgevolg maar geldig tot en met 8 september 2021. Nieuwe leden blijven recht hebben op het standaard kledingpakket dat volledig door de club wordt aangeboden.

Aanvraagformulier kortingscode Joma