KVKO Speler worden

Wil je ook KVKO speler worden?

Onze jeugdwerking staat altijd open voor spelers en speelsters die vragen om KVKO te vervoegen.
Onze club wil namelijk álle jongens en meisjes van Koksijde, Oostduinkerke en de nabije omgeving de kans geven om in de club te voetballen. Dit is een belangrijk aspect van onze missie. Vandaar ook dat we voor zowat elke leeftijdscategorie niet alleen een ploeg in lijn brengen op Provinciaal niveau (vanaf U8), maar ook op Gewestelijk niveau waarbij de instapdrempel lager is.
Om een kwaliteitsvolle instroom na te streven houden wij rekening met twee belangrijke criteria, namelijk het al aanwezige spelersaantal binnen een bepaalde spelersgroep én uiteraard ook de reeds opgebouwde vaardigheden en het verwachte niveau van de speler.
Vanaf de U10 worden daarom nieuwe spelers getest. De beoordeling gebeurt aan de hand van twee trainingen en eventueel een testwedstrijd.
Deze beoordeling en al of niet toewijzing aan een bepaalde ploeg gebeurt door de trainer en TVJO.

Ben je geboren na 31/12/2013 en wil je graag komen voetballen bij KVKO? Meld je dan aan via onderstaande link of neem telefonisch contact op met de verantwoordelijke op het nummer 0484/65 25 84 (Willy Vermander).

Er dient steeds een afspraak gemaakt te worden om de inschrijving te vervolledigen op de club, vergeet zeker niet de identiteitskaart van de speler mee te brengen!

Ben je geboren voor 31/12/2013 en wil je graag komen voetballen bij KVKO? Meld je dan aan via onderstaande link of neem telefonisch contact op met de verantwoordelijke op het nummer 0484/65 25 84 (Willy Vermander).

Er dient steeds een afspraak gemaakt te worden om de inschrijving te vervolledigen op de club, vergeet zeker niet de identiteitskaart van de speler mee te brengen!

Ben je nog niet zeker dat je graag zal voetballen?

Kom dan gerust eens een paar keer gratis meetrainen met je leeftijdsgenootjes vooraleer je definitief in te schrijven.