KVKO Clubkleding

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 6722-908_-500x215.jpg

Tijdens wedstrijden wordt verwacht dat alle spelers gekleed zijn in de clubkleding die voorzien is in het standaard kledingpakket.

Nieuwe leden (met uitzondering van Multifoot) die nog geen kledijpakket ontvangen hebben, krijgen een standaard kledingpakket dat inbegrepen is bij het eerste lidgeld. Dit standaard kledingpakket bestaat voor de jeugdspelers uit een sweater, T-shirt, broek, kousen en een sporttas. 

Clubkledij kan vanaf 1 mei 2023 t.e.m. 30 september 2023 via onderstaande online formulieren besteld worden. Bij deze bestellingen geniet u van een korting van 30% op de kledij ten opzichte van de normale aankoopprijs. Deze korting wordt gedragen door KVKO.

Bestellingen worden door KVKO telkens op de laatste dag van de maand gegroepeerd doorgegeven aan de kledingleverancier. De levering van de bestelde kledij mag u ten laatste 2 maanden na deze doorgave verwachten. Enkel bestellingen van spelers waarvan het lidgeld volledig betaald werd, worden doorgegeven!

Vanaf 1 oktober 2023 zijn bestellingen enkel nog rechtstreeks bij de leverancier mogelijk, maar aan de normale aankoopprijs, zonder de clubkorting van 30%.

Bestellen clubkledij Jeugd
Bestellen clubkledij 1ste ploegen en Beloften