KVKO Clubkleding

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 6722-908_-500x215.jpg

Tijdens wedstrijden wordt verwacht dat alle spelers gekleed zijn in de clubkleding die voorzien is in het standaard kledingpakket.

Nieuwe leden

Nieuwe leden (met uitzondering van Multifoot) die nog geen kledijpakket ontvangen hebben, krijgen een standaard kledingpakket dat inbegrepen is bij het eerste lidgeld indien ze inschrijven t.e.m. december. Leden die vanaf januari inschrijven krijgen dit pakket pas in het tweede jaar.

Dit standaard kledingpakket bestaat voor de jeugdspelers uit een sweater, T-shirt, broek, kousen en een sporttas. Dit pakket wordt voor nieuwe leden via de club besteld. Vergeet hiervoor zeker het formulier niet in te vullen!

Opgelet! Kledij bijbestellen kan enkel nog rechtstreeks bij de kledingleverancier! Hier is het ook mogelijk om kledij buiten het standaardpakket te bestellen zoals shorts, regenjas, … (zie verder)

Bestaande leden & extra bestellingen

Indien u na het ontvangen van uw standaardpakket nog extra bijbestellingen wil doen, kan dit rechtstreeks bij Jako via de link https://team.jako.be/nl/team/kv_koksijde_oostduinkerke/

Bestellingen kunnen op deze website gedaan worden mits het invoeren van een code. De code kan je aanvragen via onderstaand formulier: